Megjelent, tegnap megláttam, megrendeltem és reggel a kezemben tartottam.. Eredeti címe Chef for all season, elég régi könyv (2002), érdekelne, miért pont ezt választották kiadásra, kevesebbet kellett fizetni a jogdíjakért? Amúgy ez is meglepett, hogy jön, azt hittem a karácsony előtti Makes it easy-vel letudták Ramsayt egy időre. De mindegy, én minden új színvonalasabb szakácskönyvnek örülök. 🙂
A könyv öt fejezetre bomlik, tavasz-nyár-ősz-tél ill alap készítmények és technikák.. ez csak pár oldal, alaplevek, tészták, hogyan tisztítsuk meg az articsókát, alapvetően semmi extra vagy érdekes. Az évszakos fejezetek elején röviden felsorolja, hogy mi szezonális, aztán receptek. Én találtam benne néhány dolgot, amit valószínűleg elfogok készíteni, de nekem pl a Vasárnapi ebéd és a World kitchen jobban tetszik így első átlapozgatás után.
Alexandránál 20% kedvezménnyel rendelhető.
Hajaj, ez még hiányzik a gyűjteményemből.
juuuuj nekem is kell!